Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.2.)

štvrtok, 23. február 2017 10:06 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Reči o odchode Ivana Rakitića končia. Chorvát, ktorý nastupuje v barcelonskom drese tretí rok, kývol na ponuku predĺženia spolupráce do konca sezóny 2020/21. (sport-english.com)

BARCELONA: Nedoriešenou posilou po zranení Vidala by sa mohol stať 28-ročný Juan Francisco Moreno Fuertes. Hoci patrí anglickému Watfordu, už druhý rok hosťuje v Deportive La Coruña. (Marca)

REAL MADRID: Záložník Isco avizuje, že sa na novej zmluve nedohodne, a to je príležitosť pre Tottenham. Ten okamžite spravili z 24-ročného Španiela svoj prestupový cieľ. (Mirror)

REAL MADRID: 700 štartov na klubovej úrovni zaznamenal Cristiano Ronaldo. Bývalý hráč Benficy a Manchestru United dobré pocity po jubileu nemal. Jeho tím senzačne prehral vo Valencii 1:2. (Goal.com)

REAL MADRID: Po 72 minútach duelu s Valenciou bol vystriedaný Raphaël Varane, a to vinou zranenia. Prvé správy príliš podrobné nie sú, no naznačujú nedeľnú absenciu proti Villarrealu. (as.com)

VALENCIA: Netopiere šokovali madridský Real, zdolali ho 2:1 a prehru mu pripravili po mesiaci. Nepríjemnosťou bolo len svalové zranenie Martína Montoyu, ohlásené krátko pred výkopom. (superdeporte.es)

VALENCIA: Portugalský krídelník Nani mal podiel na druhom góle do siete Realu, ktorý padol už v 9. minúte, ale nedohral. Krátko pred prestávkou utrpel svalové zranenie. (Marca)

LAS PALMAS: Problémy s kolenom vyškrtli Javiho Castellana nielen z najbližšieho kola, ale na najbližšie štyri týždne. Problémy si privodil v minulom kole pri prehre na pôde Malagy. (klubový web)

OSASUNA: 31-ročný brankár Nauzet Pérez má zranené rameno a lekári mu predpovedali dva mesiace mimo hry. Dokopy sa však dáva už po štyroch týždňoch a čoskoro môže byť fit. (laliga.es)