Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.2.)

štvrtok, 23. február 2017 10:06 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (23.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: The Red Devils včera spečatili pohodolný postup cez Saint-Étienne v Európskej ligy (v súčte skóre 4:0), no zaplatili za to dvomi hráčmi. Michael Carrick si poranil lýtko a nemusí stihnúť finále EFL Cupu. To platí aj o Henrikovi Mchitarjanovi. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: Odchod Waynea Rooneyho do Číny je stále bližšie. Agent už odletel na rokovania, zatiaľ čo útočníka definitívne zlomí, pokiaľ bude vynechaný zo zostavy na pohárové finále so Southamptonom. (ESPN)

LIVERPOOL: Borussia Dortmund vstupuje do boja o stredopoliara Mahmouda Dahouda z Mönchengladbachu a podľa aktuálnych informácií majú mať žlto-čierni v boji navrch. (Mirror)

LIVERPOOL: Trojročnú zmluvu s celkovým príjmom 110 tisíc libier podpísal Adam Lallana. V kontrakte je zakomponovaná aj opcia na ďalší rok a už došlo aj k formálnemu podpisu. (Guardian)

TOTTENHAM: Záložník Isco avizuje, že sa v Reale Madrid na novej zmluve nedohodne, a to je príležitosť pre Spurs. Tí okamžite spravili z 24-ročného Španiela svoj prestupový cieľ. (Mirror)

WEST HAM: Autor šiestich gólov v tohtosezónnych dvanástich zápasoch, Andy Carroll, posledných 10 dní netrénoval. To bude dôvodom vynechaného zápasu vo Watforde. (talksport.com)

BURNLEY: Islandský krídelník Jóhann Gudmundsson utrpel zranenie lýtka a nepravdepodobný je jeho zajtrajší štart proti Hullu City. Ohrozené sú aj ďalšie zápasy. (clubcall.com)

CRYSTAL PALACE: Myšlienky na Marseille 31-ročného brankára Stevea Mandandu neopúšťajú. Ponovom sa dokonca zhováral so zástupcami Olympique o možnosti návratu. (Goal.com)

WATFORD: 26-ročný krajný obranca Kiko Femenía ostane v lete bez klubu, no už teraz situáciu vyriešil. Po konci v španielskom Deportive Alavés zamieri na Vicarage Road. (futbol.as.com)