Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.2.)

piatok, 24. február 2017 09:53 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Dávnejšie sa hovorilo o možnom návrate 21-ročného pravého obrancu Hectora Bellerína z Arsenalu do Barçy. Hoci sa zdalo, že špekulácia utíchla, Katalánci záujem obnovili. (Guardian)

VILLARREAL: Pre svalové zranenie chýbal vo včerajšom zápase proti AS Rím (1:0) forward Nicola Sansone a neostane len pri tom. Hrať nebude ani v nedeľu proti Realu Madrid. (Marca)

SEVILLA: Budúci týždeň bude formálne dotiahnutá nová zmluva pre beka Sergia Escudera. Sám hráč jej podmienky už odsúhlasil a jej trvanie bude do leta 2021. (ESPN)

MÁLAGA: Až do roku 2021 je ponovom zazmluvnený záložník Recio. Odchovanec Boquerones dostal v prebiehajúcom ročníku vinou zranení príležitosť len v deviatich stretnutiach. (klubový web)

VALENCIA & LAS PALMAS: Klub by počas leta mohol zmeniť 29-ročný stredopoliar Dani Castellano. Ten aktuálne háji farby Los Amarillos, ale vylúčený nie je presun na Mestallu. (superdeporte.es)

BETIS: 20-ročný krídelník Matías Nahuel sa nechal v zápase s Granadou (1:4) vylúčiť, za čo už pozná trest. Nezahrá si v najbližších dvoch zápasoch, proti Seville a Málage. (Marca)

BETIS: Nominácia na blížiace sa derby so Sevillou možno nebude obsahovať meno Daniho Ceballosa. Zranené koleno záložník do zajtra pravdepodobne doliečiť nestihne. (mundodeportivo.com)

GRANADA: Disciplinárna komisia sa vrátila k vylúčeniu Andreasa Pereiru v zápase s Betisom a andalúzskeho záložníka potrestala dvojzápasovým dištancom. (Marca)