Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.2.)

piatok, 24. február 2017 09:53 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (24.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Ôsmich ligových zápasov sa zúčastnil Santi Cazorla a potom prišlo zranenie členka. Ten sa hojí pomaly a Španiel vraj už ani nepočíta s tým, že sa do leta stihne dať dokopy. (ESPN)

ARSENAL: Dávnejšie sa hovorilo o možnom návrate 21-ročného pravého obrancu Hectora Bellerína do Barcelony. Hoci sa zdalo, že špekulácia utíchla, The Gunners evidujú obnovený záujem. (Guardian)

CHELSEA: Britská tlač sa po čase opäť venuje AC Milánu. Taliansky tím by chcel získať Cesca Fabregasa a v krátkom čase do Londýna pošle konkrétnu ponuku. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED: S Ashleym Youngom sa na Old Trafford počíta stále menej a riešením by mohla byť Čína. Jeho agent už pozná aj konkrétny klub, no zatiaľ ho tají. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: Sezónu 2016/17 dohrá Wayne Rooney v Anglicku. Hoci mal možnosť využiť predĺžené čínske prestupové obdobie, riešiť to bude až v lete. (skysports.com)

WEST HAM: Kladivári sa zajtra predstavia na pôde Watfordu, a to pravdepodobne bez Andyho Carrolla. Ten stále nedoliečil zranené trieslo a nestihne ani posledný tréning. (Mirror)

SOUTHAMPTON: Každým dňom hlasnejšie sa hovorí o tom, že Southampton prejde do rúk čínskych investorov. K predaju môže dôjsť za 225 miliónov libier. (Daily Mail)

LEICESTER CITY: Sedemnásty tím ligy potreboval impluz a mení manažéra. Claudio Ranieri bol odvolaný, paradoxne, po sľubnom výsledku 1:2 v Seville v rámci Champions League. (Guardian)