Main Content

Či Jamie Vardy ľutuje odmietnutie Arsenalu? Odpovedal len troma slovami

piatok, 24. február 2017 13:02 | Autor: Timotej Gašper

Či Jamie Vardy ľutuje odmietnutie Arsenalu? Odpovedal len troma slovami
Či Jamie Vardy ľutuje odmietnutie Arsenalu? Odpovedal len troma slovami | zdroj: © TASR

V lete 2016 mal anglický útočník možnosť opustiť Leicester a odísť do Arsenalu Londýn, no odchod z majstrovského kádra zamietol a rozhodol sa zotrvať na King Power Stadium. S odstupom času sa ho britské média opýtali, či to neľutuje, a odpoveď bola veľmi strohá.

Po zázračnej sezóne Leicestru stál v lete 2016 uznávaný útočník pred azda najťažším rozhodnutím v kariére. Na jednej strane stála ponuka od Arsenalu, kde by Vardy bojoval o ďalšie tituly a v nasledujúcich rokoch tiež hrával Ligu majstrov. V kádri „The Gunners“ by tiež dokončil svoju tŕnistú cestu z no-name ligy až na vrchol anglického futbalu.

Na druhej strane však bol Leicester, klub, ktorý dal neznámemu útočníkovi možnosť stať sa extratriedou a s ktorým vyhral premiérový titul v histórií. Vardy sa teda rozhodol pre Líšky, kde ostal aj jeho kolega Riyad Mahrez a z hviezdneho tria teda odišiel len N´Golo Kanté, ktorý prestúpil do Chelsea.

Vtedy 29-ročný útočník sa zachoval fér voči Leicestru aj fanúšikom a každý v klube sa tešil na novú sezónu, od ktorej sa isto neočakávalo obhajovanie titulu, no určite nie mizéria, ktorú v lige aktuálne Leicester predvádza. Po 25.kole sú bývalí zverenci Claudia Ranieriho na 17.mieste len bod od zostupového pásma a gólostroj z minulej sezóny, Jamie Vardy, nedal v lige gól od 10.decembra.

Portál givemesport.com sa teda Vardyho opýtal, či neľutuje odmietnutia ponuky Arsenalu Londýn a Jamie sa opäť zachoval ako pravý srdciar: „Neľutujem vôbec nič!“

Leicester 13 kôl pred koncom sezóny vyhodil trénera a keďže bez formy sú aj hviezdy ako Mahrez a Vardy, Líšky budú musieť pre zotrvanie v najvyššej súťaži bojovať veľmi tvrdo.