Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.2.)

sobota, 25. február 2017 10:06 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Doliečené svalové zranenie umožní záložníkovi Ardovi Turanovi štart v zajtrajšom ligovom zápase trietieho so štvrtým, teda medzi domácim Atléticom Madrid a Barçou. (as.com)

REAL MADRID: Problémy so stehenným svalom s vysokou pravdepodobnosťou odstavia Raphaëla Varana na päť týždňov. Do hry by sa tak vrátil až v apríli, na záver sezóny. (fichajes.net)

ATLÉTICO MADRID: Dobré správy dostali od lekárov Los Colchoneros. Medzi maródmi už nie je stopér Diego Godín, ktorého trápil stehenný sval a rovnakého problému sa zbavil aj Juanfran. (sportsmole.co.uk)

ATLÉTICO MADRID:Antoine Griezmann ostane vo farbách Atlética ešte minimálne jednu sezónu. Až potom bude vedenie ochotné viesť rokovania s Manchestrom United. (Telegraph)

ESPANYOL: 28-ročný útočník Felipe Caicedo plánuje odchod z Barcelony a nádejne sa javí presun do čínskej ligy. Odtiaľ už má Ekvárodčan mať aj konkrétne ponuky. (fichajes.net)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Dnešnú cestu na pôdu Leganés vynechal kostarický stredopoliar Celso Borges. Dôvodom vynechaného zápasu bude zranený členok. (mundodeportivo.com)

GRANADA: Po niekoľkých individuálnych tréningoch zarezáva záložník Rene Krhin opäť s tímom a podľa prvých správ by mal byť fit na zajtrajší zápas proti Athleticu Bilbao. (Marca)