Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.2.)

sobota, 25. február 2017 10:06 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (25.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Už počas letného prestupového obdobia sa Londýnčania zaujímali o krídelníka Jonathana Biabianyho. Transfer z Interu Miláno bol vraj dohodnutý, ale neostal čas na jeho realizáciu. (Express)

MANCHESTER UNITED: Antoine Griezmann ostane vo farbách Atlética Madrid ešte minimálne jednu sezónu. Až potom bude vedenie ochotné viesť rokovania s Červenými diablami. (Telegraph)

MANCHESTER UNITED & MANCHESTER CITY: Cestu do Manchestru si naplánoval prezident Benficy Lisabon, ktorý bude rokovať o možnom presune zadáka Nelsona Semeda do červenej časti mesta a brankára Edersona Moraesa k Citizens. (teamtalk.com)

MANCHESTER CITY: 33-ročný obranca Dani Alves podával dobré výkony štrnásť rokov v Španielsku, aktuálne v Juventuse Turín a jeho angažovanie teraz zvažujú na Etihad Stadium. (Daily Mail)

TOTTENHAM: Kohúti vo štvrtok ukončili svoju cestu Európskou ligou. Remízu 2:2 s Gentom však vo Wembley sledovalo 80 465 divákov, čo je nový rekord celej súťaže. (Telegraph)

SWANSEA CITY: Zmluvu do konca sezóny 2019/20 podpísal Federico Fernández. Argentínsky obranca je súčasťou The Swans už tri roky a rozhodol sa tu pokračovať. (skysports.com)

LEICESTER CITY: Médiá hneď po konci Claudia Ranieriho hľadajú jeho možných nástupcov. Favoritmi na voľnú stoličku sú Roberto Mancini, Guus Hiddink či Nigel Pearson. (skysports.com)

STOKE CITY: V polovici marca by sa do brány mohol vrátiť Jack Butland. Mladý brankár, so štyrmi štartami za národný tím, doliečuje zlomeninu členka, čo už nebude trvať dlho. (BBC)

STOKE CITY: Hrnčiari zajtra nastúpia proti Tottenhamu a v zostave bude figurovať aj Xherdan Shaqiri. Švajčiarsky záložník mal problémy s lýtkom, pre ktoré vo februári ešte nehral. (skysports.com)

BURNLEY: Zranenie kolena prinúti Jóhanna Gudmundssona k vynechaniu minimálne najbližšieho zápasu. Pôjde o stretnutie s Hullom City, naplánované dnes na 16:00. (clubcall.com)