Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.2.)

nedeľa, 26. február 2017 11:16 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (26.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Vyjednávanie o nových zmluvách bude viesť vedenie, nie hráči. Klub sa nechce nechať vydierať Alexisom Sánchezom a Mesutom Özilom, na ktorých má pripravený dostatok finančných prostriedkov, no odmieta ich preplácať. (Express)

MANCHESTER UNITED: Podpisovať nový kontrakt sa nechce Zlatanovi Ibahimovicovi. V sezóne 2017/18 by si rád zahral v Lige majstrov a šieste miesto United tomu príliš nenapovedá. (Independent)

CHELSEA: Najvyťažovanejším Španielom v histórii Premier League je 29-ročný záložník Cesc Fabregas. Včera proti Swansea City (3:1) odohral už svoj 300. duel v súťaži. (Daily Star)

CHELSEA: Španielske médiá informujú o obnovenom záujme Realu Madrid o Edena Hazarda. Belgická hviezda sa v tomto ročníku blysla už desiatimi gólmi a možno sa predsa bude sťahovať. (Express)

TOTTENHAM: Barcelončania sa už dlhšie sústredia na krajného obrancu Kylea Walkera. Jeho čerstvá zmluva s Kohútmi platí do leta 2021, ale ani to španielsky veľkoklub neodrádza. (ESPN)

TOTTENHAM & EVERTON: 22-ročný poľský záložník Karol Linetty sa len v lete sťahoval z Lechu do janovskej Sampdorie. Klub môže meniť opäť, keď snahu získať ho predvádzajú najmä Spurs a The Toffees. (talksport.com)

LEICESTER CITY: Prepustený tréner The Foxes naďalej plní stránky novín. Útechou Claudiovi Ranierimu je trojmiliónová finančná kompenzácia od klubu, no netešia ho reči o tom, že za prepustenie lobbovali práve hráči. (Independent)

BOURNEMOUTH: Stretnutie s West Bromwichom (1:2) musel vynechať obranca Simon Francis, ktorého stále trápi stehenný sval. Vrátil sa aspoň záložník Jack Wilshere, ktorý odohral 65 minút. (klubový web)