Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.2.)

nedeľa, 26. február 2017 11:16 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Biely balet včera hlásil novú posilu. Je ňou len 17-ročný mladík do stredu poľa, Augusto Galvan, ktorý naposledy obliekal dres São Paula. Real zaplatil milión eur. (mundodeportivo.com)

REAL MADRID: Španielske médiá informujú o obnovenom záujme o Edena Hazarda. Belgická hviezda sa v tomto ročníku blysla už desiatimi gólmi a možno predsa bude z Chelsea prestupovať. (Express)

BARCELONA: Barça sa už dlhšie sústredí na krajného obrancu Kylea Walkera. Jeho čerstvá zmluva s Kohútmi platí do leta 2021, ale ani to katalánsky veľkoklub neodrádza. (ESPN)

MÁLAGA: Stále viac priestoru v zápasoch dostáva 21-ročný záložník Pablo Fornals, ktorý zaujal pozornosť viacerých klubov. O reprezentanta „dvadsať jednotky“ stojí najmä Arsenal. (metro.co.uk)

VILLARREAL: Ešte na jeden ročník platí zmluva Matea Musacchia, no príliš veľký význam to mať nemusí. Lanári ho AC Miláno, ktoré je na dobrej ceste k letnej kúpe. (fichajes.net)

VALENCIA: Nekonečný príbeh Simoneho Zazu pokračuje. Útočník, patriaci Juventusu, hosťuje u Netopierov a tí podľa najnovších správ opäť zvažujú jeho vykúpenie na 16 miliónov eur. (futbol.as.com)