Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.2.)

pondelok, 27. február 2017 10:27 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID & BARCELONA: Šláger 24. kola bol v znamení jubileí trénerov. Diego Simeone viedol červeno-bielych už po 300. raz. Spokojnejší však bol Luis Enrique, pre ktorého šlo o stý zápas v pozícii kormidelníka Barçy a vyhral v ňom 2:1. (ESPN)

REAL MADRID: Vo veľkom španielska tlač predpovedá, kam by mohol Karim Benzema zamieriť. Kandidátmi na jeho letný zisk je vraj Juventus, PSG, Manchester United či AC Miláno. (tribalfootball.com)

REAL MADRID: Walesan Gareth Bale nedohral zápas s Villarrealom (2:3), kde musel striedať v 89. minúte. Zinedine Zidan však hneď po zápase priaznivcov upokojil a nemá ísť o nič vážne. (Goal.com)

VILLARREAL: V 35. minúte duelu s Realom Madrid musel po úspešnom zákroku striedať brankár Sergio Asenjo. Gólmanovi sa pre zranenie kolena sezóna predčasne skončila. (Goal.com)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Turcos odvolali trénera Gaizku Garitana a už majú aj zaňho vyhliadnutú náhradu. Ide o 53-ročného Pepeho Mela, naposledy pôsobiaci na lavičke sevillského Betisu. (Marca)

CELTA VIGO: Udržanie víťaznej mentality považuje coach Eduardo Berizzo za kľúč do ďalšieho zápasového diania. Postup cez Šachťar v Európskej lige však ligovým úspechom doplnený nebol a Celta len remizovala s Gijónom 1:1. (Marca)