Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.2.)

utorok, 28. február 2017 12:56 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (28.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Stredopoliar Yaya Touré by celkom rád predĺžil zmluvu v Manchestri. S Pepom Guardiolom pritom nezačal vôbec dobre a ochod mal byť samozrejmosťou. (Daily Star)

MANCHESTER CITY: Britská tlač vidí v zníženom hernom vyťažení Sergia Agüera odchod do Realu Madrid. Táto možnosť je vraj stále pravdepodobnejšia, hoci zmluvu má do leta 2019. (ESPN)

LIVERPOOL: Nečakanú prehru na pôde trápiaceho sa Leicestru City (1:3) zaknihovali The Reds a radosť im nerobí ani maródka. Do hry nemohol zasiahnuť chorý Daniel Sturridge, Dejan Lovren stále doliečuje zranenie kolena a Jordan Henderson absentoval rovnako pre zranenie nohy. (Express)

EVERTON: Mnohé zaujímavé individuálne méty má u Karameliek na dosah útočník Romelu Lukaku. Práve to ho priviedlo k rozhodnutiu predĺžiť zmluvu, ktorá je podľa agenta vyriešená. (Independent)

TOTTENHAM: Nepokojne sledovali priaznivci Spurs záver zápasu so Stoke City, keď ihrisku opustili zadáci Toby Alderweireld a Jan Vertonghen. Ani v jednom prípade nešlo o veľký zdravotný problém, ale len o preventívny ťah. (Daily Mail)

STOKE CITY: Káder Hrnčiarov sa pred novou sezónou výrazne zmení a Mark Hughes má pomerne konkrétnu predstavu. Odísť má napríklad Wilfried Bony, Bojan Krkić aj Giannelli Imbula. (Telegraph)

LEICESTER CITY: Obhajca titulu dal včera svoje prvé góly v Premier League v tomto kalendárnom roku. Strelecký pôst zlomil aj Jamie Vardy, ktorý sa trafil po vyše 600 minútach. (BBC)

CRYSTAL PALACE: Belgičan Christian Benteke nastrieľal v tomto ročníku deväť ligových gólov, no mužstvo je na nelichotivom 18. mieste. Seriózne tak naznačuje, že by počas leta rád odišiel. (Telegraph)