Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.2.)

utorok, 28. február 2017 12:56 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Britská tlač vidí v zníženom hernom vyťažení Sergia Agüera odchod do Realu Madrid. Táto možnosť je vraj stále pravdepodobnejšia, hoci zmluvu má do leta 2019. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Súd vymeral za domáce násilie Lucasovi Hernándezovi 31 dní verejno prospešných prác. Okrem toho sa Francúz nesmie priblížiť k svojej už bývalej priateľke. (as.com)

ATLÉTICO MADRID: Novú posilu do ofenzívy zvažuje Atlético po konci sezóny. Alexandre Lacazette môže byť náhradou v prípade odchodu Griezmanna, no ponuka do Lyonu odíde v každom prípade. (mundodeportivo.com)

VILLARREAL: Na východe Španielska sa poriadne búria proti pokutovému kopu zo zápasu s Realom Madrid. „Každý rok nám hovoria, že takéto odrazy lopty neznamenajú hru rukou. Rozhodca si to však vysvetlil po svojom.“ vyjadril sa nahnevaný tréner Fran Escribá. (Daily Mail)

SEVILLA: Jorge Sampaoli priviedol Sevillčanov v tejto sezóne už k zisku 52 bodov, čo je hodnota na ktorej boli po konci minulej sezóny. Tretí tím ligy má pritom k dispozícii ešte 14 kôl. (Goal.com)

BILBAO & GRANADA: El Graná tento rok poskladali absolútne nešpanielsky tím a špecifický zápas zohrali v nedeľu proti Athleticu (1:3). Kým v zostave Baskov nebol jediný cudzinec, Andalúzania hrali s futbalistami 11 národností. (mundodeportivo.com)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Rýchlo sa podarilo dotiahnuť príchod Pepeho Mela. Bývalý kormidelník Betisu, Alavésu alebo Raya Vallecano sa upísal na Estadio Riazor. (futbol.as.com)

EIBAR: Peknou futbalovou oslavou bolo pre tím 24. kolo. Víťazstvom nad Málagou zaknihovali svoj stý zápas v histórii a dnes proti Realu Sociedad otvárajú druhú stovku. (Marca)