Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.3.)

streda, 1. marec 2017 07:46 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (1.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Dlhodobo sa neapolský útočník Lorenzo Insigne nevie dohodnúť na predĺžení spolupráce. Situáciu by chceli využiť The Gunners, ktorí na 25-ročného Taliana chystajú ponuku. (ESPN)

MANCHESTER CITY: Mestský rival, United, neskrýva záujem o obrancu Victora Lindelöfa. Do hry tak vstupujú aj konkurenti z modrej časti mesta a rovnako sú s Benficou v kontante. (Daily Star)

CHELSEA: Médiá začínajú šíriť informácie o takmer dohodnutom prestupe zadáka Leonarda Bonucciho. Futbalista Juventusu Turín by Londýnčanov stál 42 miliónov libier. (metro.co.uk)

MANCHESTER UNITED & EVERTON: Návrat Wayna Rooneyho do materského klubu sa skloňoval len v teoretickej rovine, ale v Goodison Parku sa tým zaoberajú aj kompetentní. Reagovať budú okamžite, ako sa skúsený útočník odhodlá k odchodu z Manchestru. (Guardian)

LIVERPOOL: Vážnejšie zranenie nohy prinúti Jordana Hendersona vynechať ďalší ligový zápas. Podľa správ z klubu je veľmi nepravdepodobné, že na nedeľné stretnutie s Arsenalom bude fit. (Daily Mail)

CRYSTAL PALACE: Priaznivci The Eagles sprejmi a fixami znehodnotili klubový autobus. Spôsobili škodu 40 tisíc libier, pričom cieľom mal byť ten, ktorý priviezol hosťujúce Middlesbrough. (metro.co.uk)

WATFORD: 29-ročný brankár Rui Patricio možno prvý raz v kariére opustí lisabonský Sporting. Získať by ho chceli The Hornets, zháňajúci náhradu za zraneného Heurelha Gomesa. (clubcall.com)

WEST BROMWICH: Forwarda Salomona Rondóna lanária viaceré tímy, no vedenie jeho predaj rezolútne odmieta. K uvoľneniu sedemgólového strelca aktuálnej sezóny ho nepresvedčí nič. (teamtalk.com)

HULL CITY: Zranenie stehenného svalu znemožní zápasový štart Dieumercimu Mbokanimu na najbližších šesť týždňov. Vráti sa tak až na boj o záchranu v záverečných kolách. (BBC)