Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.3.)

streda, 1. marec 2017 07:46 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Massimilianovi Allegrimu sa odchádzať z Juventusu nechce. Na otázku, či si zaplatil kurzy španielčiny, odpovedal s úsmevom: „Španielčina? Dosť som sa natrápil na škole s taliančinou.“ (AS.com)

REAL MADRID: Formálnu sťažnosť na vysielateľa La Sexta TV podá vedenie Realu. Dôvodom je zameranie na sporný penaltový moment proti Villarrealu, zatiaľ čo opomenuté ostalo ofsajdové postavenie Bakambuho pri góle na 2:0. Rozruch spôsobil denník Marca, ktorý publikoval moment z gólu Villarrealu na titulnej strane s textom „záber, ktorý nebol odvysielaný“. (Football-España)

ATLÉTICO MADRID: Na Štadióne Vicenteho Calderóna neprežívajú ideálny ročník. Pre Diega Simeoneho však nejde o posledný a štvrtému tímu La Ligy sa sľúbil aj na sezónu 2017/18. (Mirror)

VALENCIA: Kríza Netopierov sa javí byť zažehnaná. Triumf 1:0 nad Leganés bol tretím z posledných štyroch kôl, čo znamená posun na 12. miesto. Ich najbližším súperom bude Atlético Madrid. (Marca)

SEVILLA: Wissam Ben Yedder prišiel v lete z Toulouse a doteraz sa kul jeho návrat do Francúzska. Paris Saint-Germain dostali košom a osemgólový útočník ostáva Andalúzanom verný. (Goal.com)

EIBAR: Kým pred rokom Los Armeros skončili len štyri body nad zónou zostupu, teraz pomýšľajú na pohárovú Európu. V hre sú aj po včerajšku, keď na pôde rivala a tabuľkového konkurenta Realu Sociedad remizovali 2:2, pričom rozhodca udelil po jednej červenej karte na oboch stranách. (mundodeportivo.com)

BETIS: Stretnutie s Málagou (2:1) nečakane vynechal 35-ročný útočník Rubén Castro. Klub pritom neavizoval jeho zranenie, no dôvodom bola nutnosť zmeny pre nízku streleckú efektivitu. (futbol.as.com)