Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.3.)

štvrtok, 2. marec 2017 07:56 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Len začiatkom týždňa sa písalo o možnom presune Leonarda Bonucciho z Juventusu do Chelsea, no v hre už má byť nový favorit. Obrancove nezhody s trénerom sa snaží využiť aj madridský kráľovský klub. (Expess)

BARCELONA: Katalánci hlásia ďalšiu vyhliadnutú posilu na kraj defenzívy. Kúpiť chcú 22-ročného Ricka Karsdorpa, odchovanca a stále aktuálneho hráča Feyenoordu. (mundodeportivo.com)

BARCELONA: Víťazstvu 6:1 nad Gijónom gólom pomohol aj Neymar a šlo o jeho prvý ligový gól na domácej pôde. Celkovo ich má na konte v La Lige sedem, pričom po 25 kolách minulej sezóny mal osemnásť, z toho dvanásť domácich. (Goal.com)

BARCELONA: Prvú päťstovku štartov za Barçu včera úspešne uzavrel Lionel Messi. Stalo sa tak v 25. kole proti Sportingu Gijón a na dosiahnutie rovnakej méty pri góloch mu chýba 12 zásahov. (futbol.as.com)

BARCELONA: Do budúcej sezóny mužstvo vstúpi s novým trénerom. Luis Enrique bol o svojom nepokračovaní na lavičke rozhodnutý už pred sezónou, no od vedenia mal pokyn všetko si dôkladne premyslieť. Názor nezmenil a v lete si nájde nový tím. (Goal.com)

SEVILLA: Ofenzívny stredopoliar Ganso toho mimoriadne veľa u Los Rojiblancos nepredviedol a pravdepodobne ho čaká sťahovanie. Píše sa najmä o návrate do São Paula, odkiaľ prišiel. (Fichajes.net)

VILLARREAL: Reakcie na spornú penaltu z duelu s Realom Madrid a aj pozápasové komentáre na adresu arbitra vyniesli kormidelníkovi Franovi Escríbovi dvojzápasový dištanc. (ESPN)

REAL SOCIEDAD: Do konca sezóny 2019/20 sa Baskom upísal obranca Kévin Rodrigues. Francúzsky futbalista a posila z Dijónu prišla do San Sebastiánu pred dvomi rokmi. (transfermarktweb.com)

BETIS: Zeleno-biely sevillský klub sa pravdepodobne dostane do rúk Číňanov. Názov spoločnosti, zaujímajúcej sa o kúpu, známy nie je, ale ísť má o čiastku 160 miliónov eur. (Fichajes.net)