Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.3.)

piatok, 3. marec 2017 11:35 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Zaujímavú informáciu štatisti vyhrabali u Javiera Mascherana. 32-ročný Argentínčan prihrával na gól v zápase s Gijónom (6:1) a bol to jeho prvý gólový pass za celé pôsobenie v La Lige. (skysports.com)

REAL MADRID: Biely balet je najväčším záujemcom o Sergia Agüera, ale ten sa na budúcnosť nesústredí. Patrí Manchestru City a tam chce v pokoji dohrať bez ohľadu na to, kto javí záujem. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Hrozivé momenty prežil v stretnutí s Deportivom (1:1) Fernando Torres. Utrpel zranenie hlavy, po ktorom mu na chvíľu zapadol jazyk. Niekoľko dní strávi v nemocnici, ale je stabilizovaný. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Ďalší rok v Madride odchytá gólman Miguel Angel Moya. Zmluvu podpísal napriek tomu, že priestor dostal v tomto ročníku len v deviatich dueloch a pred rokom toho odchytal ešte menej. (ESPN)

SEVILLA: Los Rojiblancos včera pokorili Bilbao gólom Iborru a vyhrali už vo štvrtom kole po sebe. Manko na druhý Real Madrid je tak len jednobodové, na vedúcu Barçu sú to dva body. (ESPN)

VALENCIA: Nová Mestalla by mala stáť v roku 2021. Výstavba pritom bola zahájená už v pred desiatimi rokmi, no aktuálne vyjadrenie vedenia klubu netrpezlivých priaznivcov nepotešilo. (superdeporte.es)