Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.3.)

sobota, 4. marec 2017 11:14 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Lodivod Tottenhamu Mauricio Pochettino je v hľadáčiku Kataláncov. Ako hráč v minulosti pôsobil v konkurenčnom Espanyole, kde pred odchodom do Premier League aj trénoval. (Guardian)

REAL MADRID:Álvaro Morata dokázal nastrieľať osem gólov, no plní prevažne pozíciu náhradníka. Do hry vstúpila lodýnska Chelsea, ktorá na začiatok podala ponuku 34 miliónov libier. (Express)

REAL MADRID: Cristiano Ronaldo netrénuje, podľa všetkého si obnovil zranenie a vynechá dnešný zápas proti Eibaru. Biely balet zakopol dvakrát z posledných troch kôl, čo sa bude snažiť napraviť bez Portugalčana. (foxsports.com)

ATLÉTICO MADRID: Vyšetrenia neodhalili žiadne poranenie lebky, krčnej chrbtice ani traumatické poranenie Fernanda Torresa. Španielsky útočník teraz potrebuje niekoľko dní absolútneho pokoja. (BBC)

ATLÉTICO MADRID: V La Lige padla ďalšia gólová méta. Zo svojho stého gólu v súťaži sa proti Deportivu (1:1) tešil Antoine Griezmann, čo bol zároveň 10 gól v tomto ročníku. (mundodeportivo.com)

VALENCIA: Krajný obranca Guilherme Siqueira u Netopierov len hosťuje, no do Atlética sa vrátiť nemusí. 30-ročného Brazílčana lanária v Číne a podobnému transferu by sa nebránil. (fichajes.net)

REAL SOCIEDAD & BETIS: 24-ročný stredopoliar Rubén Pardo pôsobí vo farbách Betisu na hosťovaní zo San Sebastiánu. Práve preto nemohol hrať a len ako divák videl víťazstvo Baskov 3:2. (futbol.as.com)