Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.3.)

nedeľa, 5. marec 2017 09:18 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Spomedzi svojich bývalých zverencov by chcel zlanáriť posily José Mourinho. Manchester United sa zameral na záložníka Toniho Kroosa a stopéra Raphaëla Varana. (Mirror)

REAL MADRID: Biely balet už bol zosadený z čela La Ligy, no stále má zápas k dobru. Včera sa v hre udržal víťazstvom 4:1 na pôde Eibaru, pri ktorom žiaril najmä dvojgólový Karim Benzema. Madridčania teraz strácajú bod na Barcelonu. (Goal.com)

BARCELONA: Žalúdočné problémy vyškrtli portugalského záložníka Andrého Gomesa zo zostavy na duel so Celtou Vigo. Katalánci boli i tak úspešní a súpera rozstrieľali výsledkom 5:0. (sport.es)

BARCELONA: 22-ročný záložník Naby Keita podáva výborné výkony v nemeckom Lipsku, čo ho posunulo do zoznamu vyhliadnutých posíl Barçy. Guinejčan predtým obliekal dres Salzburgu. (fichajes.net)

ATLÉTICO MADRID: Tri zápasy mimo zápasového diania sa pre Juanfrana končia. Krajný obranca by do hry mal zasiahnuť už dnes v súboji s rozbehnutou Valenciou. (mundodeportivo.com)

BILBAO: Útočník Iñaki Williams je pod drobnohľadom Juventusu Turín, ktorý by si ho prial po sezóne získať do svojich radov. Zmluvu pritom má do leta 2021, ale viac sa píše o jeho výkupnej klauzule nastavenej na 50 miliónov eur. (tuttomercatoweb.com)