Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.3.)

nedeľa, 5. marec 2017 09:18 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (5.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Šesť hráčov plánuje po sezóne získať Jürgen Klopp. S plánmi nemeckého coacha sa stotožňuje aj vedenie klubu a už teraz mu sľúbilo na leto dostatok finančných prostriedkov. (skysports.com)

MANCHESTER CITY: 20-ročný obranca Benjamin Henrichs odohral v bundesligovom ročníku už 21 zápasov za Leverkusen a púta pozornosť. Ako prví svoj záujem prejavili The Citizens. (clubcall.com)

MANCHESTER CITY: Tím podľa svojich predstáv si chce vyskladať Pep Guardiola a ultimátum dal hneď pätici hráčov. Yaya Touré, Pablo Zabaleta, Bacary Sagna, Jesus Navas a Willy Caballero majú čas do konca sezóny na to, aby dokázali svoje kvality. (Mirror)

ARSENAL: Mesut Özil pre chorobu chýbal v Liverpoole a Alexis Sanchez sa do hry nečakane dostal až po prestávke. Hoci jednou prihrávkou prispel ku gólu, prehru 1:3 odvrátiť nedokázal. (BBC)

MANCHESTER UNITED: Spomedzi svojich bývalých zverencov by chcel zlanáriť posily José Mourinho. Zameral sa na záložníka Toniho Kroosa a stopéra Raphaëla Varana. (Mirror)

MANCHESTER UNITED & TOTTENHAM: Pôsobisko má možnosť zmeniť Eric Dier. 23-ročného záložníka oslovili Červení diabli, no ponúk má údajne ešte niekoľko ďalších. (ESPN)

WEST HAM: Tréner Slaven Bilić bol počas sezóny už na pokraji vyhadzovu. Všetko však dopadlo dobre a teraz mu Kladivári pripravujú ponuku na predĺženie spolupráce. (skysports.com)

CRYSTAL PALACE: Poškodené väzy v členku a trojtýždňová absencia. Taký bol osud beka Patricka Van Aanholta, ktorý nedohral zápas proti West Bromwichu Albion (2:0). (Mirror)