Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.3.)

pondelok, 6. marec 2017 09:23 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (6.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Pokiaľ by sa Arséne Wenger rozhodol v Londýne nepokračovať, vedenie sa vraj už ústne dohodlo s Massimilianom Allegrim. Turínsky klub by tak opustil po troch rokoch. (Independent)

CHELSEA: Lazio Rím rozbieha rokovania o novej zmluvy so záložníkom Sergejom Milinković-Savićom. Reprezentant srbskej dvadsať jednotky však na stole má aj ponuku od The Blues. (Daily Star)

CHELSEA: Prioritou je pre zadáka Leonarda Bonucciho dodržať zmluvu v Juventuse, a ten platí do leta 2021. V kontakte bol najmä s lídrom Premier League, s ktorým nateraz rokovania prerušil. (metro.co.uk)

CHELSEA: 23-ročný obranca Antonio Rüdiger zrejme opustí AS Rím a uloviť sa ho snažia na Stamford Bridge. Neúspešné rokovania pritom s odchovancom Stuttgartu už raz viedli. (Express)

MANCHESTER CITY & MANCHESTER UNITED: Kluby z Manchestru sa zaujímali o mladíka Daishawna Redana z Ajaxu Amsterdam. Ten však pred Premier League plánuje uprednostniť Lipsko. (ESPN)

TOTTENHAM: Klubový rekord si stanovil druhý tím ligy zo severu Londýna. Vyhral deväť domácich zápasov v rade, pričom v nich nastrieľal 27 gólov. (Goal.com)

TOTTENHAM & CRYSTAL PALACE: Hlavnou prioritou pre Kohútov na letné obdobie je Wilfried Zaha. Tréner Mauricio Pochettino dokonca vyslovil presvedčenie, že to musí vyjsť. (Mirror)

WEST HAM: Ďalšie pokračovanie u The Hammers dohodol 18-ročný stopé Declan Rice. Svojmu aktuálnemu zamestnávateľovi sa zaviazal do konca sezóny 2019/20. (klubový web)