Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.3.)

pondelok, 6. marec 2017 09:23 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Zamýšľanie sa nad brankármi viedlo k vypracovaniu trojčlenného zoznamu vytipovaných mien. Jednotkou je Thibaut Courtois z Chelsea a za ním pokračuje tottenhamský Hugo Lloris a David De Gea z Manchestru United. (Express)

REAL MADRID: Po tichších prestupových obdobiach plánujú Madridčania vo veľkom míňať a získať by chceli tri nové posily. Plán oznámil prezident Florentino Perez a podľa médií sa dajú očakávať mená ako Aubameyang či Dybala. (metro.co.uk)

BARCELONA: Rozhodnutie Luisa Enriqueho o nepokračovaní na lavičke Kataláncov odvôvodnil tým, že nevedel skĺbiť prácu s osobným životom a odpočinkom. „Prekvapilo nás to, ale viesť takýto klub je časovo veľmi náročné. On sa rozhodol byť s rodinou a nikto mu to nemôže vyčítať.“ nechal sa počuť Luis Suárez. (ESPN)

BARCELONA: Vedenie si údajne stanovilo limit 35 miliónov eur, ktorý nechce prekročiť pri novej zmluve Lionela Messiho. I tak verí, že Argentínčan je „hráčom jedného klubu“ a dôjde k dohode. (Goal.com)

BARCELONA: V minulom ligovom kole rozstrieľali Celtu Vigo a podľa Ivana Rakitica sú schopní v podobnom duchu zohrať aj odvetu s PSG. „Uvidíme čo sa stane. Necháme na ihrisku všetko a veríme v zázrak.“ povedal pred stredajšou odvetou po vysokej prehre 0:4 v Pariži. (Marca)

ATLÉTICO MADRID: Klub investuje ďalších 44 miliónov eur na urýchlenie rozvoja infraštruktúry v okolí nového štadióna. Už ďalší ročník má Atlético hrať v novučičkom Wanda Metropolitano, no jeho dopravné prepojenie s mestou je chabé. (Marca)

ATLÉTICO MADRID: Lucas Hernandez, ktorému boli súdom vymerané verejnoprospešné práce je pripravený opäť sa naplno sústrediť na hru. Tvrdí, že sa mu v živote dostalo ponaučenie a poďakoval z podporu tímu. (Football-España.net)