Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.3.)

utorok, 7. marec 2017 06:50 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Osemfinálovú odvetu Ligy majstrov dnes majú pred sebou Madridčania. Doma pokorili Neapol 3:1, no inkasovaný gól ešte môže narobiť problémy. Oba celky sa naladili na duel víťazne, pričom Real dal desať gólov v posledných troch zápasoch. (BBC)

REAL MADRID: James Rodriguez ani neuvažuje nad odchodom a na Santiagu Bernabeu by rád ostal navždy. „Vždy, keď nastúpim, urobím maximum. Len na to myslím. Hoci je futbalový život nevyspytateľný, ja tu chcem ostať.“ povedal v rozhovore. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Operácia dvoch prstov na ruke Gabiho pripraví hneď o dva zápasy. Ohrozený je záložníkov štart v sobotu proti Granade aj následne v Lige majstrov proti Leverkusenu. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Dnes sa na tréningu prvý raz od nebezpečného zranenia hlavy objaví Fernando Torres. Útočník bol mimo tímu len štyri dni. Či však nastúpi už proti Granade, je otázne. (Daily Mail)

SEVILLA: Kontakt s čelom tabuľky nečakane strácajú zverenci Jorgeho Sampaoliho. Tí včera remizovali na pôde jedenásteho Alavésu 1:1, ich jediný gól dal Wissam Ben Yedder a na Real, ktorý má o zápas menej, strácajú tri body. (Marca)

LAS PALMAS: Kormidelník Quique Seitén dostal ponuku na predĺženie zmluvy. Tím, ktorý prebral v októbri 2015, aktuálne drží na dvanástom mieste, trinásť bodov nad zónou zostupu. (Marca)