Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.3.)

utorok, 7. marec 2017 06:51 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (7.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Dnešný duel proti Bayernu Mníchov sa nebude týkať Mesuta Özila. Stredopoliar vynechal ligový zápas proti Liverpoolu a nenastúpi ani v odvete Champions League. (Daily Mail)

CHELSEA: Mesto Londýn schválilo plány na rekonštrukciu Stamford Bridge. Do nového domáceho stánku sa pritom vloží investícia vo výške 500 miliónov libier. (BBC)

CHELSEA: Pokiaľ Antonio Conte ostane trénerom aj pre budúci ročník, Cesc Fabregas mužstvo opustí. „Modrým“ Londýnčanom sa upísal v lete 2014, ale jeho miesto je v súčasnosti veľmi neisté. (Express)

MANCHESTER CITY: Víťazstvo nad Sunderlandom bolo špecifické pre Raheema Sterlinga. 22-ročný krídelník odohral 150. zápas a stal sa štvrtým najmladším futbalistom, ktorý toto číslo v Premier League dosiahol. (klubový web)

MANCHESTER CITY: Najlepší strelec talianskej ligy, Andrea Belotti, je naďalej spájaný s prestupom do Premier League. Stále bližšie jeho podpisu má byť tím z Etihad Stadium. (Mirror)

MANCHESTER UNITED & BOURNEMOUTH: Disciplinárna komisia si posvieti na Zlatana Ibrahimovica a Tyrona Mingsa zo sobotného zápasu. Zadák The Cherries nepekne šliapol na hlavu Švéda, ktorý kontroval úderom lakťom. (Telegraph)

STOKE CITY: Nový tím si hľadá 24-ročný záložník Giannelli Imbula. U Hrnčiarov nepotrebný bývalý reprezentant Francúzska do 21 rokov rokuje s Marseille, kde v rokoch 2013 až 2015 pôsobil. (calciomercato.com)

SUNDERLAND: 18-ročný ofenzívny záložník Luka Adzič bojuje o miesto v zostave Crvenej Zvezdy Belehrad, no zahrať si môže aj v Anglicku. Ponuku naňho chystajú Čierne mačky. (transfermarkt.co.uk)