Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.3.)

utorok, 7. marec 2017 10:13 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Messi Barcelonu neopustí

Hlasy z prostredia FC Barcelona hlásajú, že Lionel Messi Camp Nou neopustí, a to aj napriek tomu, že sa stále nedohodol s klubovým vedením na novej zmluve. Argentínčan je naklonený zotrvaniu v Katalánsku, jeho kontrakt by mal byť predĺžený do konca sezóny. (goal.com)

United vzdal boj o Griezmanna

Renomovaný anglický denník The Independent prišiel s informáciou, podľa ktorej sa vedenie Manchestru United vzdalo snahy na získanie francúzskeho reprezentanta Antoinea Griezmanna, ktorý v tejto sezóne predvádza výborné výkony v Atléticu Madrid. (The Independent)

Kroos posilní MU                                                                            

Daily Star informuje, že jedným z hlavných prestupových cieľov Manchestru United v letnom prestupovom období bude nemecký stredopoliar Toni Kroos. Kroos je aktuálne hráčom Realu Madrid, pričom špekulácie o svojom odchode nekomentoval. (Daily Star)

Barca loví v Southamptone

Anglický bulvárny denník The Sun píše, že vedenie FC Barcelona sleduje dvojicu futbalistov anglického Southamptonu. Konkrétne by malo ísť o perspektívneho krajného obrancu Cedrica a španielskeho stredopoliara Oriola Romeua. (The Sun)

Z VOLEJA

Záložník PSG Marco Verratti si myslí, že parížsky celok nemá väčšie kvality ako FC Barcelona. (goal.com)

Gareth Bale prehlásil, že Zinedine Zidane je veľmi pokojný tréner a málokedy sa nahnevá. (goal.com)

Bale taktiež prehlásil, že jeho kolega z útoku Realu Madrid Cristiano Ronaldo sa zmenil, avšak stále je veľkým prínosom pre tím. (goal.com)

Vedenie FC Turín by rado pretavilo hosťovanie Joea Harta z Manchestru City na trvalý prestup. (goal.com)

Dnes spoznáme prvým štvrťfinalistov Ligy majstrov. Neapol bude doháňať proti Realu Madrid manko 0:2, Arsenal po prehre 1:5 skúsi s Bayernom Mníchov zaknihovať obrovský futbalový zázrak. (goal.com)