Main Content

Prečo spoluhráči prezývajú Zlatana Ibrahimoviča ''Big Man''?

utorok, 7. marec 2017 11:18 | Autor: Jakub Vaverka

Prečo spoluhráči prezývajú Zlatana Ibrahimoviča ''Big Man''?
Prečo spoluhráči prezývajú Zlatana Ibrahimoviča ''Big Man''? | zdroj: © TASR

Futbalisti majú rôzne prezývky, niekedy tradičné, inokedy málo vídané. Zaujímavé pomenovanie vymysleli spoluhráči v Manchestri United Zlatanovi Ibrahimovičovi. Volajú ho Big Man, a teda veľký muž.

Zlatan Ibrahimovič v prebiehajúcej sezóne vsietil 26 gólov a aj napriek tomu, že má 35 rokov, patrí medzi najlepších futbalistov v Premier League, pričom v Manchestri United je momentálne najvplyvnejším hráčom.

Vo viacerých rozhovoroch v priebehu tohto ročníka sme mali možnosť vidieť, že sa hráči Red Devils o švédskom zakončovateľovi vyjadrovali ako o veľkom mužovi, častovali ho prezývkou Big Man. Doteraz však nebolo jasné, z čoho toto pomenovanie pramení.

Anglický Daily Mirror prišiel s dôvodom, prečo je Zlatan Ibrahimovič v kabíne Manchestru United označený za veľkého. Dá sa povedať, že ide o dôvod, ktorý je z pikantnejšieho súdku. „Zlatan je naozaj veľký muž a nielen svojou výškou. Spoluhráči ho volajú Big Man kvôli tomu, čo ukrýva v nohaviciach,“ prehovoril zdroj britského plátku.

Člen Manchestru United, ktorý nechcel byť menovaný, pokračoval vo vysvetľovaní. „Po osprchovaní chodí v kabíne nahý. Očividne mu nechýba sebavedomie a nie je ťažké povedať, prečo je tomu tak.“

Nedá sa na sto percent potvrdiť, či zdroj Daily Mirror priniesol pravdivé informácie, ale ak by tomu naozaj tak bolo, väčšina verejnosti by sa podľa všetkého nečudovala.