Main Content

Verratti opäť chváli Barcelonu: Nie sme lepší ako oni

streda, 8. marec 2017 11:12 | Autor: Jakub Vaverka

Verratti opäť chváli Barcelonu: Nie sme lepší ako oni
Verratti opäť chváli Barcelonu: Nie sme lepší ako oni | zdroj: © TASR

Stredopoliar parížskeho PSG Marco Verratti verí, že francúzsky celok má na to, aby vyradil Barcelonu z Ligy majstrov, no na druhej strane si uvedomuje, že Katalánci oplývajú obrovskou kvalitou, ktorá je nespochybniteľná.

Portál Goal.com cituje 24- ročného talianskeho reprezentanta Marca Verrattiho, ktorý si je vedomý toho, že PSG ešte postup do štvrťfinále istý nemá. „Bude to vyžadovať veľký výkon na Camp Nou. Musíme si dať naozaj veľký pozor. Naše sebavedomie nemôže byť prehnané,“ začal energický stredopoliar z Apeninského polostrova.

Verratti, o ktorého sa Katalánci podľa správ zo španielskej a anglickej tlače zaujímajú stále viac a viac, vyzdvihol kvality súpera. „Musíme sa uistiť, že si nemyslíme, že sme lepší ako Barcelona. To by bola tá najhoršia vec, akú by sme mohli urobiť.“

Paríž Saint- Germain bol v prvom zápase proti Barcelone absolútne dominantný. Katalánci boli v Parku Princov bez energia a mohli prehrať aj vyšším ako štvorgólovým rozdielom. „V modernom futbale sa deje všetko veľmi rýchlo. Barcelone sa už v minulosti neraz podarilo prepísať históriu.“

Jeden z najväčších tromfov španielskeho trénera Unaia Emeryho si je vedomý obrovskej kvality, akú celok z Camp Nou vo svojom kádri skrýva. „Barcelona má najlepších hráčov na svete.“ Duel v metropole Katalánska môže patriť medzi ozdoby tohto ročníka Ligy majstrov. Kouč FCB Enrique sa nechal počuť, že ak to bude situácia vyžadovať, svojim zverencom naordinuje extrémne ofenzívny štýl 2-3-5.