Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.3.)

streda, 8. marec 2017 11:58 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (8.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Odchodu Alexisa Sancheza už Kanonieri nezabránia, ale majú jednu podmienku. Jeho novým pôsobiskom nesmie byť klub z Premier League. O uvoľnenie žiada aj brankár David Ospina, ktorý sa ligového štartu v tejto sezóne zatiaľ nedočkal. (Daily Star)

ARSENAL: Predzápasová rozcvička vyradila Dannyho Welbecka v zápase s Bayernom. Narýchlo musel byť nahradený a Kanonieri utŕžili od majstra Nemecka druhý debakel v pomere 1:5. (Express)

MANCHESTER UNITED: Trojzápasový trest vymerala disciplinárna komisia FA útočníkovi Zlatanovi Ibrahimovicovi za úmyselný úder lakťom vo vzdušnom súboji proti Bournemouthu. (klubový web)

MANCHESTER UNITED: Ander Herrera má v zmluve opciu na predĺženie spolupráce do leta 2019. Manažér José Mourinho je odhodlaný využiť ju a španielskeho záložníka udržať. (metro.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Klub v otvorenom liste varuje fanúšikov, aby boli pri ceste do Rostova opatrní. Pred štvrtkovým zápasom Európskej ligy odporúča v meste nenosiť klubové farby, aby nedošlo k stretom medzi hooligans ako tomu bolo na Majstrovstvách Európy. (Telegraph)

SOUTHAMPTON: Dvaja hráči Svätcov sa dostali do hľadáčika Barcelony. Reč je o krajnom obrancovi Cédricovi Soaresovi a stredopoliarovi Oriolovi Romeuovi. Druhý menovaný pritom v mladosti katalánske farby už hájil. (Daily Star)

LEICESTER CITY: Zmluvu do konca aktuálneho ročníka dostal Craig Shakespeare. Jeho úlohou bude zachrániť Líšky v najvyššej súťaži a budúcnosť bude záležať od tohto cieľa. (Guardian)

MIDDLESBROUGH: Polepšiť by si mohol zadák Ben Gibson. Zaujímajú sa oňho totiž momentálne prvý a tretí tím Premier League, ktoré čoskoro zahája rokovania. (metro.co.uk)