Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.3.)

streda, 8. marec 2017 11:58 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Zaujímavý ťah včera predviedli Madridčania, keď vynechali doobedňajší tréning. Napriek tomu na neapolskej pôde uspeli a zopakovali triumf 3:1 z prvého zápasu. (Daily Mail)

REAL MADRID: Rozhodnutie odísť zatiaľ Pepe nepodložil konkrétnym klubom a známe je, že o Juventus nepôjde. Ten pôvodne o stopéra javil záujem, ale v rokovaniach pokračovať nebude. (calciomercato.com)

REAL MADRID: Záujem Manchestru United záložník Toni Kroos eviduje, ale zvažovať ho bude až v prípade, že sa s Realom v tejto sezóne nezíska žiadnu trofej. (Express)

BARCELONA: Dvaja hráči Southamptonu sa dostali do hľadáčika Barçy. Reč je o krajnom obrancovi Cédricovi Soaresovi a stredopoliarovi Oriolovi Romeuovi. Druhý menovaný pritom v mladosti katalánske farby už hájil. (Daily Star)

ATLÉTICO MADRID: Antoine Griezmann sa údajne rozhodol, že do Manchestru United neprestúpi. Presvedčiť ho malo aj zotrvanie trénera Diega Simeoneho, a tak rovnako ostane verný. (as.com)

SPORTING GIJÓN: 25-ročný záložník Sergio Álvarez predĺžil zmluvu do konca sezóny 2020/21. Jeho klubové farby háji od začiatku kariéry a nič na tom zatiaľ meniť nemieni. (Marca)