Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.3.)

štvrtok, 9. marec 2017 08:57 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Neuveriteľný futbalový večer včera zažil Nou Camp. Katalánci doma rozstrieľali PSG 6:1, čím odvrátili štvorgólové manko z prvého zápasu. Ešte v 87. minúte pritom potrebovali na postup tri góly a postupový zásah Sergiho Roberta prišiel v posledných sekundách. (Guardian)

BARCELONA: Choroba už netrápi záložníka Andrého Gomesa. Ten musel vynechať ligový zápas so Celtou Vigo, no proti PSG sa z lavičky dostal do hry na záverečných šesť minút. (Marca)

BARCELONA: 26-ročný obranca Marcos Alonso dal košom Kataláncom. „Už v lete sa o mňa zaujímali viaceré tímy, no vybral som si Chelsea, ktorú som mal vždy rád.“ reagoval Španiel, ktorý nad odchodom neuvažuje. (Express)

REAL MADRID: Priateľom sa údajne David De Gea zdôveril, že v budúcej sezóne chce chytať za Real. V minulosti ho o prestup z Manchestru United pripravili len neskoro dotiahnuté formality. (Daily Star)

REAL MADRID: Nepravidelné miesto v základnej zostave Isca mobilizuje Paris Saint-Germain aj Manchester City. Francúzsky i britský klub sa po sezóne pokúsi 24-ročného Španiela zlanáriť. (lequipe.fr)

ATLÉTICO MADRID: Útočník Fernando Torres po zranení hlavy naplno trénuje, cíti sa dobre a predbežné informácie napovedajú, že nastúpi už v sobotu proti Granade. (Mirror)

BETIS: Los Verdiblancos včera remizovali s Deportivom 1:1 a tréner Victor Sánchez verí, že idú správnym smerom. I tak by si prial viac pokoja a presnosti pri zakončení. Ide totiž o mužstvo s piatym najslabším útokom La Ligy. (Football-España.net)