Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.3.)

piatok, 10. marec 2017 10:20 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID:Gareth Bale údajne apeluje na svoj Real Madrid, aby zabojoval o Dele Alliho. 20-ročný záložník hrá už svoju druhú sezónu u Kohútov, no záujemcov je po Európe viac. (Express)

REAL MADRID: Najbližšie voľby prezidenta by mali opäť priniesť víťazstvo Florentina Péreza, ktorý už sľubuje zaujímavú zmenu. Športovým riaditeľom by spravil Monchiho, pôsobiaceho v Seville, ktorý sa pohráva s myšlienkou na odchod. (Marca)

REAL MADRID: Potom, čo pôsobenie na Santiagu Bernabeu nabralo nesprávny smer, môže Danilo zamieriť do Anglicka. 25-ročného pravého obrancu chcú priviesť do Liverpoolu. (Mirror)

ATLÉTICO MADRID: Kritike podrobil disciplinárku Antoine Griezmann. Ten dostal pokutu 600 eur za oslavu gólu v zápase s Valenciou (3:0), pri ktorej si zodvihol dres a nápisom poprial svojej žene všetko najlepšie k narodeninám. (Football-España.net)

REAL SOCIEDAD: Zranenie kolena možno zabráni forwardovi Carlosovi Velovi v štarte proti Bilbau. Derby je na programe v nedeľu a o Mexičanovi sa rozhodne na poslednú chvíľu. (futbol.as.com)

BILBAO: O služby Iñakiho Williamsa sa naďalej zaujímajú viaceré tímy. Najintenzívnejšie z nich Juventus Turín, ktorý zvažuje za útočníka čiastku 50 miliónov eur. (ESPN)

CELTA VIGO: Jediný španielsky zástupca v Európskej lige zažil v prvom zápase Európskej ligy drámu. Célticos zdolali Krasnodar 2:1 gólom v 90. minúte. O týždeň ich čaká tak náročná odveta na pôde štvrtého tímu ruskej ligy. (BBC)