Main Content

Paulo Dybala na odchode z Juventusu do Arsenalu?

piatok, 10. marec 2017 12:30 | Autor: Jakub Vaverka

Paulo Dybala na odchode z Juventusu do Arsenalu?
Paulo Dybala na odchode z Juventusu do Arsenalu? | zdroj: © TASR

Budúcnosť argentínskeho útočníka Paula Dybalu v turínskom Juventuse je údajne nejasná. Talentovaný zakončovateľ má vraj niekoľko ponúk z veľkoklubov, pričom k jeho prestupu by mohlo dôjsť už v letnom prestupovom období.

Prestupový cieľ Realu Madrid a Manchestru United údajne začína byť frustrovaný z nedostatku progresu ohľadom nového kontraktu so Starou Dámou. Dybala s Juventusom Turín rokuje o novom kontrakte, ale s klubovým vedením stále nedospel k vzájomnej dohode. „Dybala začína byť naozaj frustrovaný, dôvodom má byť nový kontrakt,“ tvrdia novinári britského plátku The Sun.

Kľúčom k odchodu argentínskeho reprezentanta by mohol byť odchod talianskeho trénera Massimiliana Allegriho. Allegri je dlhodobo spájaný s londýnskym Arsenalom, najnovšie sa o jeho služby začala zaujímať aj Barcelona.

„Dybala by sa mohol pridať k Massimilianovi Allegrimu, ktorý by sa mal v lete ujať londýnskeho Arsenalu. Táto dvojica z Juventusu by sa reálne mohla sťahovať ku Kanonierom. Avšak nedávno bol hráčov vzťah so svojím koučom spochybňovaný,“  informoval portál Transfer Market Web.

23-ročný útočník momentálne nie je v Turíne šťastný, odzrkadľuje sa to aj na jeho výkonoch. Všimol si to aj bývalý taliansky reprezentant a legenda AC Miláno Gennaro Gattusso. „Pôsobí vystresovane. Počas posledných štyroch až piatich týždňov vidíme iného Dybalu. Vôbec sa neusmieva, pritom vieme, že je to večne šťastný chalan.“

Či sa nakoniec Paulo Dybala dohodne s Juventusom Turín na novom kontrakte alebo v letnom prestupovom období zmení dres je momentálne nejasné. Podľa dostupných informácií sa však o jeho služby stále zaujímajú Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United a Arsenal Londýn.