Main Content

Skvelá správa, zápas našej ligy takmer vypredaný už mesiac pred výkopom!

piatok, 10. marec 2017 10:52 | Autor: Filip Chudý

Skvelá správa, zápas našej ligy takmer vypredaný už mesiac pred výkopom!
Skvelá správa, zápas našej ligy takmer vypredaný už mesiac pred výkopom! | zdroj: © TASR

Slovenská najvyššia súťaž sa zrejme dočká vypredaného zápasu. Veď už mesiac pred veľkým šlágrom sú kúpené takmer všetky vstupenky.

Nestáva sa často, aby zápas slovenskej najvyššej súťaže bol vypredaný, ale súboj 26. kola Fortuna ligy DAC 1904 Dunajská Streda – ŠK Slovan Bratislava zrejme bude výnimkou. A hoci je úvodný výkop naplánovaný až na 8. apríla o 15:30, už včera, 30 dní pred jeho uskutočnením, oficiálna stránka dunajskostredského klubu informovala, že do predaja išlo posledných 600 lístkov.

„Prvé derby proti Slovanu v DAC Aréne sa pravdepodobne uskutoční pred vypredaným hľadiskom, do predaja sa dostalo posledných šesťsto vstupeniek pre domácich fanúšikov. Predpredaj sme spustili minulú stredu a s výnimkou sektora C5 sú prakticky všetky časti B a C tribúny vypredané,“ informoval klub na fkdac.sk s tým, že predpredaj bude priamo na štadióne prebiehať aj v týchto dňoch.

Vstupenky sa predávajú v cene od 2 eur pre vozičkárov, až po 8 eur pre dospelých na C tribúnu. Dunajská Streda síce dovtedy ešte doma privíta Žilinu a aj Trnavu, pričom aj na týchto súbojoch sa očakáva pekná návšteva, ale vypredané zrejme bude iba na Slovan. Čo by znamenalo, že na dvoch tribúnach, ktoré už stoja, by malo byť prítomných 6839 divákov.