Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.3.)

sobota, 11. marec 2017 10:30 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID & BARCELONA: 17-ročný krajný obranca Diogo Dalot bojuje o miesto v zostave Porta. Hodnota jeho výkupnej klauzuly je 20 miliónov eur, čo pritiahlo Real aj Barçu. (metro.co.uk)

BARCELONA: Skauti sledujú výkony obrancu Felixa Passlacka z Dortmundu a možno sa ho v krátkom čase pokúsia získať. Nemecký teenager posobí u žlto-čiernych od mládežníckych čias. (transfermarktweb.com)

BARCELONA: Ivan Rakitic predĺžil zmluvu do konca sezóny 2020/21. Chorvát bol predmetom zimných špekulácií o odchode, ale nová klauzula na 125 miliónov eur ich zrejme ukončí. (ESPN)

BILBAO: Za štyri roky v Baskicku si Ernesto Valverde vybudoval veľmi slušné meno a Athletic sa obáva jeho straty. Čaká ho tak rozhovor s prezidentom, ktorý určí trénerovu budúcnosť. (ESPN)

SEVILLA: Odchod z istanbulského Besiktasu plánuje brankár Oğuzhan Özyakup a hneď má veľkého nápadníka. Uloviť sa ho za daných okolností budú snažiť Los Rojiblancos. (Fichajes.net)

ESPANYOL: Tréner Quique Sanchez Flores je presvedčený, že dosiahne pohárovú Európu. „Musíme ostať motivovaní, každý zápas brať zodpovedne a veriť, že sme stále bližšie k cieľu.“ rečnil pred novinármi. Realitou je zatiaľ 9. miesto a šesťbodová strata na predkolo Európskej ligy. (Football-España.net)

RAYO VALLECANO & BETIS: Fanúšikovské jadro Raya, ktoré obviňovalo Romana Zozulyu z radikálnych pravicových názorov, dosiahlo svoje. Ukrajinec trénuje s Betisom a zvažovať bude prestup do iného tímu. (ESPN)