Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.3.)

nedeľa, 12. marec 2017 11:09 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Tréningov sa po zranení stehenného svalu opäť zúastňuje Raphaël Varane. Známe však nie je, kedy sa dostane do hry, pretože dnes proti Betisu to ešte byť nemá. (eurosport.es)

REAL MADRID: Podľa bulváru sa hráči búria proti nedotknuteľnosti Cristiana Ronalda, ktorý je jasnou voľbou v zostave a Zinedine Zidane ho v prakticky nevynecháva. (tribalfootball.com)

BARCELONA: Miesto na poste trénera by v Katalánsku mal získať niekto zo štvorice vyhliadnutých kandidátov. V hre je Jorge Sampaoli zo Sevilly, Ernesto Valderde z Bilbaa, coach Evertonu Ronald Koeman a Laurent Blanc, ktorý je aktuálne bez práce. (Marca)

BARCELONA: Dnešného zápasu v La Coruñi sa nezúčastní hneď dvojica barcelonských futbalistov. Neymar má problémy so stehnom, Rafinhu zase trápia črevné problémy. Obaja pritom nastúpili na zápas s PSG. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Pri víťazstve v Granade nebol k dispozícii Kévin Gameiro ani Fernando Torres. Francúza trápi zranené trieslo, Španiel sa ešte úplne nezbavil bolesti hlavy. (Marca)

SEVILLA: Záložník Steven N'Zonzi je každým týždňom bližšie k odchodu. V tlači sa najnovšie objavujú správy o tom, že ho lanári londýnska Chelsea aj Manchester City. (Mirror)

SEVILLA: Športový riaditeľ Monchi, ktorý by mohol zamieriť do Realu Madrid nenamieta a Andalúziu je pripravený opustiť. Zo sevillského klubu pritom vychádzajú vyjadrenia, že im záujem jedného z top klubov sveta o člena ich vedenia lichotí. (Marca)