Main Content

Mascherano si myslel, že Ter Stegenovi po góle Cavaniho preskočilo

pondelok, 13. marec 2017 13:00 | Autor: Jakub Vaverka

Mascherano si myslel, že Ter Stegenovi po góle Cavaniho preskočilo
Mascherano si myslel, že Ter Stegenovi po góle Cavaniho preskočilo | zdroj: © TASR

Keď Barcelona proti PSG minulý týždeň inkasovala na 3:1, vyzeralo to, že jej postup ďalej je zahataný. Nemecký brankár katalánskeho giganta Marc-André Ter Stegen však veril, že FCB má na to, aby nepriaznivý priebeh zvrátil.

Barcelona začala odvetu osemfinále Ligy majstrov proti Parížu Saint-Germain vynikajúco, v úvode druhého polčasu viedla 3:0. No následne prišiel gól Edinsona Cavaniho a zdalo sa, že postup Barcy je nemožný. Nemecký gólman Marc-Andre Ter Stegen však bol proti. Veril, že Kataláncom sa môže podariť zázrak.

Ter Stegenov prehovor hneď po inkasovanom góle zverejnil argentínsky obranca Javier Mascherano. „Po tom, čo sme dostali gól Ter Stegen začal kričať, že my nikdy nezomrieme, že sme Barcelona,“ prináša Argentínčanove slová ​DreamTeam.

„Pokračoval v kričaní a vravel, že ideme vyhrať, že proste vyhráme a postúpime. V tom momente som sa pozrel na Sergia Busquetsa a povedal som mu, že Ter Stegen nie je v poriadku,“ prezradil jeden z defenzívnych pilierov Barcelony.

Bývalý brankár nemeckej Borussie Monchengladbach mal nakoniec pravdu. Barcelona zvládla ako prvá v histórii postúpiť po štvorgólovej prehre v prvom zápase. Konečný výsledok 6:1 ju posunul do štvrťfinále. Svojho súpera medzi najlepšou osmičkou Katalánci spoznajú počas žrebovania, ktoré je na programe tento piatok.