Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.3.)

pondelok, 13. marec 2017 10:11 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Napriek vyhláseniam Jamesa Rodrigueza, že v Madride chce ostať „navždy“, oňho zabojuje Bayern Mníchov. Líder Bundesligy pošle ponuku už v najbližších dňoch. (Daily Mail)

REAL MADRID: 19-ročný obranca Joe Gomez nastúpil v tomto ročníku len na tri zápasy FA Cupu. Napriek tomu si ho vyhliadol Real Madrid a počas leta bude rokovať o jeho možnom prestupe. (ESPN)

BARCELONA: Na čele súťaže došlo opäť k zmene. Katalánci po sérii šiestich ligových víťazstiev prehrali na pôde Deportiva La Coruña 1:2, pričom ich jediný gól strelil Luis Suárez. (BBC)

ATLÉTICO MADRID: Víťazný zápas proti Granade 1:0 mal pre stopéra Diega Godína poradové číslo 300. V rokoch 2007 až 2010 čísla rozširoval ako hráč Villarrealu, odvtedy už Atlética. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Ochranná maska bude v najbližších zápasoch „zdobiť“ tvár Stefana Savića. Obranca Los Colchoneros skončil po konfrontácii s Granadou so zlomeným nosom. (mundodeportivo.com)

ATLÉTICO MADRID: Skauti sa sústredia na Giovanniho Simeoneho, útočníka z FC Janov. Ide o syna hlavného coacha Atlética, ktorý v Serie A nastrieľal desať gólov v 26 vystúpeniach. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Prioritou číslo jeden v najbližších dňoch pre Madridčanov je Liga majstrov. Podľa Diega Simeoneho je prvoradou úlohou prejsť do štvrťfinále cez Leverkusen a až po strede sa bude venovať Seville a ligovému zápasu tretieho so štvrtým. (ESPN)