Main Content

Weiss je z Kataru už doma a začal sa pripravovať so Slovanom

utorok, 14. marec 2017 11:56 | Autor: Filip Chudý

Weiss je z Kataru už doma a začal sa pripravovať so Slovanom
Weiss je z Kataru už doma a začal sa pripravovať so Slovanom | zdroj: skslovan.com

Reprezentačný krídelník Vladimír Weiss si obliekol belasé farby a začal sa pripravovať so Slovanom, aby bol pripravený na reprezentačný zraz. Jeho stav sa vyhodnocuje.

Slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss si obliekol belasé farby s číslom 12 a zapojil sa do tréningového procesu Slovana Bratislava. Ale aspoň zatiaľ sa nechystá jeho návrat do Európy, navyše je už po zimnom prestupovom termíne, to sa len náš reprezentačný krídelník pripravuje na marcový kvalifikačný duel na Malte.

„ŠK Slovan Bratislava umožnil trénovať s A-mužstvom Vladimírovi Weissovi, ktorý je v nominácii na kvalifikačný duel s Maltou,“ informoval klubový web belasých. Weiss bude trénovať do Slovanom do konca týždňa a následne v pondelok sa už bude hlásiť na reprezentačnom zraze, pričom naň zo Slovana zamieri stopér Kornel Saláta.

Vladimír Weiss je stále hráčom katarskej Al-Gharafy, pričom je v tejto sezóne aj jej najlepším strelcom, keď v 18 ligových zápasoch dal 10 gólov. Lenže súťažný zápas hral naposledy 4. februára, odvtedy sa v zápase neukázal pre zdravotné problémy, navyše je teraz v Katare mesačná prestávka, preto je na Slovensku, kde jeho zdravotný stav kontroloval reprezentačný lekár Vladimír Pener. „Verím, že bude v poriadku, pozrel sa na neho doktor Pener a vyhodnocuje sa jeho zdravotný stav,“ povedal pri zverejnení nominácie Ján Kozák.