Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.3.)

streda, 15. marec 2017 10:57 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID: Pred dnešným zápasom s Leverkusenom prišli správy pozitívne aj menej potešiteľné. Fernando Torres bude plne k dispozícii, ale to neplatí o Kevinovi Gameirovi. Francúzsky útočník má problémy s trieslami. (Daily Mail)

ATLÉTICO MADRID: Otvorená je budúcnosť útočníka Luisa Muriela v janovskej Sampdorii. Autor desiatich tohtosezónnych gólov v Serie A zaujal pozornosť madridského klubu. (tribalfootball.com)

BETIS: Vedenie prejavilo podporu trénerovi Víctorovi Sánchezovi, a to aj pre ročník 2017/18. Španielske médiá pritom písali o jeho predčasnom konci pre prepad na 14. ligovú priečku. (fichajes.net)

VALENCIA: Ďalšie svalové zranenie trápi Naniho. Portugalčan si tak nemôže zahrať v prestížnom zápase na pôde FC Barcelona, ku ktorému dôjde v nedeľu večer. (Marca)

CELTA VIGO: Zranenie kolena trápi stredopoliara Marcela Díaza a vyradí ho na najbližšie štyri týždne. Celte tak nepomôže v odvete s Krasnodarom, či v bojoch s Valenciou alebo Deportivom. (futbol.as.com)

EIBAR: 26-ročný krídelník Jaime Romero je držiteľom smutného rekordu La Ligy. Pokiaľ do zápasu zasiahol, tím nevyhral už 29krát po sebe, a to séria začala ešte počas pôsobenia v Granade. (Marca)