Main Content

Prestúpi Sergio Ramos po sezóne do Chelsea?

streda, 15. marec 2017 12:27 | Autor: Jakub Vaverka

Prestúpi Sergio Ramos po sezóne do Chelsea?
Prestúpi Sergio Ramos po sezóne do Chelsea? | zdroj: © TASR

Španielsky stopér Sergio Ramos patrí medzi najlepších futbalistov na svete na svojom poste. Kapitán Realu Madrid v prebiehajúcom ročníku potvrdzuje, že nie je iba skvelým futbalistom, ale taktiež vodcom, ktorého Biely Balet tak potreboval. Bude však jeho budúcnosť spojená s Madridom?

Sergio Ramos nemusí nutne ostať v hlavnom meste Španielska aj v nasledujúcom ročníku. Britský portál ​talkSPORT totiž tvrdí, že eminentný záujem o jeho služby prejavil tréner londýnskej Chelsea Antonio Conte. „Conte pracuje na tom, aby Chelsea získala kapitána Realu Madrid, ktorý by mohol nahradiť odchádzajúceho Johna Terryho,“ píše sa v originálnom znení článku.

36-ročnému Johnovi Terrymu končí na konci tohto ročníka v Chelsea kontrakt a je pravdepodobné, že od klubového vedenia novú zmluvu nedostane. The Blues tak odíde jeden zo symbolov klubu. Kapitán, líder, legenda. Conte nechce, aby to malo na kabínu negatívny vplyv, preto sa začal obzerať po typologicky podobných futbalistoch.

A to nielen po hernej stránke, ale taktiež po tej vodcovskej. Sergio Ramos v prebiehajúcom ročníku potvrdzuje, že je pravý vodca a obrancu ako je on by chcel mať vo svojom kádri zrejme každý tréner. „30-ročný stopér Ramos, ktorý je v Reale Madrid od roku 2005 bol spájaný s prestupom do Anglicka už aj v minulosti. V roku 2015 ho skúšal získať Manchester United, no Chelsea teraz dúfa, že sa jej Ramosa konečne podarí dotiahnuť do Premier League,“ tvrdí britský portál.

Bez väčších diskusií možno napísať, že Sergio Ramos patrí v prebiehajúcej sezóne medzi najdôležitejších futbalistov Pusiniek, pričom vzhľadom na to, aké dôležité góly dáva, možno tvrdiť, že je najväčšou hviezdou Bieleho Baletu súčasnosti. Zaujímavosťou je fakt, že aj napriek tomu, že je stopér, je piatym najlepším strelcom Merengues v tomto ročníku s desiatimi gólmi.