Main Content

Messi prekvapil. Jeho syn zrejme futbal hrať nebude

štvrtok, 16. marec 2017 13:35 | Autor: Jakub Vaverka

Messi prekvapil. Jeho syn zrejme futbal hrať nebude
Messi prekvapil. Jeho syn zrejme futbal hrať nebude | zdroj: © TASR

Argentínsky loptový virtuóz Lionel Messi prekvapil verejnosť po tom, čo prehlásil, že jeho syn Thiago pravdepodobne nepôjde v jeho šľapajách a nestane sa profesionálnym futbalistom.

Lionel Messi získal s výnimkou reprezentácie všetky trofeje, o ktoré mal príležitosť bojovať, hrá za jeden z najlepších tímov na svete a hrdí sa piatimi Zlatými loptami pre najlepšieho hráča sveta. Existuje preto pochopiteľne veľká šanca, že Messiho syn Thiago má v génoch viaceré otcove schopnosti a nadanie na futbalu. Či je tomu skutočne tak však možno nikdy nezistíme.

Barcelonské číslo desať v rozhovore pre uruguajskú televíziu prezradil, že je dosť reálne, že jeho syn po futbalových trávnikoch behať nebude. Messiho slová cituje anglický denník Daily Mail. „Futbal ho príliš nebaví, ba takmer vôbec. Chodí tam preto, že tam chodí Benjamin (syn Luisa Suareza) a taktiež jeho spolužiaci zo školy.“

„Nie je fanúšikom tejto hry. Je iný ako Luisov syn, ktorý behá za loptou od rána až do večera,“ prezradil Lionel Messi. Situácia s futbalovou budúcnosťou Messiho juniora však nemusí byť taká tragická, ako by sa zdalo. Malý Thiago má stále iba štyri roky a je veľmi skoro predpokladať, akým smerom sa vydá.

Zaujímavosťou, ktorá sa s Messiho prvorodeným synom spája je fakt, že je presne o 869 dní mladší ako Cristiano junior, syn hviezdneho Cristiana Ronalda. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby na vlas rovnaký vekový rozdiel nebol aj medzi hviezdnymi otcami tejto dvojice.