Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.3.)

štvrtok, 16. marec 2017 09:03 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Posledné detaily sú ešte otvorené v prípade novej zmluvy pre Andrésa Iniestu. Z veľkej časti je už dohodnutá a pilier katalánskeho stredu poľa v klube zotrvá. (Express)

BILBAO: 21-ročný brankár Alejandro Remiro nebude istý čas k dispozícii. Dôvodom je kuriózne zranenie z tréningu, keď bol po zásahu loptou do hlavy hospitalizovaný v nemocnici. (sports.yahoo.com)

MÁLAGA: Pravý obranca Miguel Torres pre zdravotné problémy vynechal ostatné dva tréningy andalúzskeho mužstva a podľa prvých správ nenastúpi v nedeľnom zápase proti Leganés. (futbol.as.com)

VALENCIA: Krátko po doliečení kolena hlási Santi Mina ďalší problém. Údajne, nemá ísť o nič mimoriadne vážne, ale víkendový súboj s Barcelonou bude musieť vynechať. (superdeporte.es)

ESPANYOL: Medzi maródmi figuruje José Antonio Reyes. Dvojgólový ligový strelec zatiaľ sám nevie, či nastúpi proti Eibaru a rozhodovať sa o ňom bude tesne pred výkopom. (sport.es)

VILLARREAL: Séria zranení Denisa Čeryševa pokračuje. To najaktuálnejšie vyradí ruského futbalistu minimálne na päť týždňov, čo by znamenalo návrat až na posledných šesť kôl. (fichajes.net)

OSASUNA: Mesiac bol mimo zápasového diania stredopoliar Fausto. Jeho zdravotné problémy ustúpili a v sobotu nebude chýbať na pôde sevillského Betisu. (futbol.as.com)