Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.3.)

piatok, 17. marec 2017 09:58 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Madridčania hľadajú náhradu za Pepeho a mohlo by ísť o ďalšieho hráča FC Porto. Ústne sú dohodnutí s Felipem, stopérom s 24 štartami v tejto sezóne portugalskej ligy. (tribalfootball.com)

BARCELONA: Zaujímavé meno by sa po štyroch rokoch mohlo vrátiť do Katalánska. Reč je o stredopoliarovi Thiagovi Alcantarovi, ktorý pôsobí v Bayerne Mníchov. (as.com)

ATLÉTICO MADRID: Zranené triesla ustúpili a Kévin Gameiro od včera naplno trénuje so svojimi spoluhráčmi. Atlético hrá najbližšie v nedeľu proti Seville, čo by mohol byť deň jeho návratu. (Marca)

VILLARREAL: Dnešnú predohrávku kola proti Las Palmas nestíha útočník Roberto Soldado. Piatemu tímu La Ligy v konfrontácii s dvanástym nepomôže pre svalové zranenie. (Goal.com)

ESPANYOL: 24-ročný stopér Diego Reyes u Periquitos hosťuje z Porta, čo by nemuselo platitť dlho. Barcelončania už 27násobného majstra Portugalska oslovili a zahájili rokovania o prestupe. (futbol.as.com)

REAL SOCIEDAD: Včerajší tréning nedokončil David Zurutuza a dĺžka jeho absencie je zatiaľ otázna. Isté je, že si stredopoliar nezahrá v baskickom derby proti Alavésu. (todomercadoweb.es)

CELTA VIGO: Medzi osem najlepších tímov Európskej ligy sa dostali aj Célticos. Po tesnom domácom víťazstve 2:1 zverenci Eduarda Berizza triumfovali včera v Krasnodare 2:0 (Goal.com)

BETIS: Záložník Dani Ceballos má v zmluve výkupnú klauzulu 12 miliónov eur, čo sa snaží využiť SSC Neapol. Klub spod Vezuvu aktívne na mladého odchovanca zeleno-bielych poľuje. (clubcall.com)