Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.3.)

sobota, 18. marec 2017 11:37 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Biely balet sa pripravuje na dnešný zápas s Deportivom Alavés, v ktorom opäť môže hrať aj Gareth Bale. Walesan si odpykal disciplinárny trest, a tak cestoval s mužstvom. (BBC)

REAL MADRID: Talentovaného 16-ročného krídelníka z Flamenga si vyhliadol kráľovský klub. Vinícius Junior má údajne v zmluve do roku 2019 výkupnú klauzulu 30 miliónov eur. (Marca)

SEVILLA: Veľké nepríjemnosti postihli Los Rojiblancos pred zajtrajším šlágrom kola. Zranení su obrancovia Adil Rami, Nico Pareja aj záložník Joaquín Correa. Všetci traja sú pre zápas s Atléticom Madrid s otáznikom. (Marca)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Svalových problémov sa stále nestihol zbaviť obranca Sidnei. Ten vynechal už minulé kolo proti Barcelone a rovnaká bude situácia aj proti Celte Vigo. (Marca)

LAS PALMAS: Vzostup formy dokázali včera Los Armeros potvrdiť aj proti Villarrealu. Proti piatemu mužstvu La Ligy vyhrali 1:0, čo bol už tretí zápas so získanými bodmi z ostatných štyroch. Nováčik pritom na začiatku marca remizoval s Realom Madrid. (sport.es)

EIBAR: Dva severolondýnske celky sa zaujímajú o 25-ročného zadáka Floriana Lejuena. Ten sa v minulosti neúspešne snažil presadiť v Manchestri City či Villarreale, no teraz by to mohol vyskúšať Arsenale alebo Tottenhame. (Mirror)