Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.3.)

nedeľa, 19. marec 2017 09:54 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: O návrate do víťaznej nálady môžu opäť hovoriť v Madride. Góly Karima Benzemu a Casemira znamenali víťazstvo nad Bilbaom 2:1. Od februárovej prehry s Valenciou tak Real neprehral už šesť zápasov po sebe. (Mirror)

REAL MADRID: Monacký útočník Kylian Mbappé je v Európe žiadaným artiklom a zaujíma sa oňho i Biely balet. Ten však môže mať výčitky, keďže mladíka mal na muške už pred štyrmi rokmi. Rozhodol sa nakoniec, že sa prebije do zostavy kniežatského AS. (Goal.com)

BARCELONA: Máloktorý fanúšik katalánskeho klubu pochybuje o tom, že Andrés Iniesta predĺži zmluvu. Naznačujú to aj dve odmietnuté lukratívne ponuky z Ázie, ktorých podpisom by si zaistil 35 tisíc eur ročne. (as.com)

ATLÉTICO MADRID: Zranené trieslo už netrápi útočníka Kévina Gameira a pre najbližší zápas už má byť fit. Pôjde o duel so Sevillou, ktorý je na programe už dnes popoludní. (as.com)

SEVILLA: Dlhšie avizovaný odchod Stevena N'Zonziho sa priblížil k realite. Francúzsky stredopoliar sa mal ústne dohodnúť na podmienkach kontraktu pre sezónu 2017/18. (Football-Italia.net)

ESPANYOL: Pol roka bez futbalu má pred sebou zadák Óscar Duarte. V súboji sice dohral až do konca, ale podrobné vyšetrenia odhalili pretrhnutý predný skrížený väz. (Marca)

LAS PALMAS: Nečakaná správa prišla z Kanárskych ostrovov. Tréner Quique Setien pre „neprekonateľné rozdiely“ po sezóne končí. Vyplynulo to z jeho rozhovoru s prezidentom. (Football-España.net)