Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.3.)

pondelok, 20. marec 2017 11:27 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Príbeh brankára Manchestru United, Davida De Geu, by mohol pokračovať aj v lete. Podľa britských médií „španielski obri“ pripravujú ponuku 43 miliónov libier. (skysports.com)

BARCELONA: Víťazstvo nad Valenciou znamená dvojbodové manko na Real, hoci Barça má o zápas viac. Andrés Iniesta je presvedčený, že Katalánci v hre o titul stále žijú. „Našou povinnosťou je byť pripravení, naďalej bojovať a využiť príležitosť, ktorá sa naskytne.“ povedal v rozhovore. (Marca)

BARCELONA & SEVILLA: Tréner Jorge Sampaoli mal byť v kontakte s Kataláncami a rokovať o podmienkach spolupráce. 57-ročný Argentínčan to odmieta a sústredí sa na prácu pri Los Rojiblancos. (tribalfootball.com)

ATLÉTICO MADRID: Ľavý obranca Faouzi Ghoulam rokuje o predĺžení zmluvy s Neapolom, no naskytá sa aj druhá možnosť. Prestúpiť by mohol do Atlética, ktoré si ho nedávno vyhliadlo. (calciomercato.com)

ATLÉTICO MADRID: Šesť mesiacov si podľa prvých odhadov nezahrá Šime Vrsaljko. Chorvátsky bek striedal hneď už v úvode zápasu so Sevillou (3:1) a prvé správy hovoria o pretrhnutom prednom skríženom väze. (fichajes.net)

BETIS: Londýnsky Tottenham hľadá posily do ofenzívy a zacielil na Antonia Sanabriu. Paraguajčan odohral za zeleno-bielych v tomto ročníku 19 duelov a skóroval v nich trikrát. (Express)

GIJÓN: Včera spravil celok zo severu Španielska výrazný krok smerom k záchrane. V priamom boji s Granadou vyhral 3:1, poskočil na osemnáste miesto a na Leganés stráca päť bodov. Ďalší program však jednoduchý nebude a Sporting si zahrá so Sevillou, Malagou a Realom Sociedad. (eurosport.com)