Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.3.)

utorok, 21. marec 2017 09:55 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Pochybnosti o taktike naznačil obranca Gerard Piqué. V rozostavení 3-4-3 je, podľa jeho slov, tím vzadu zraniteľný. „Sme ofenzívny tím, čo nesie aj následky. Snažíme sa tomu prispôsobiť.“ komentoval Španiel tri inkasované góly v ostatných dvoch dueloch. (sportsmole.co.uk)

ATLÉTICO MADRID: Šime Vrsaljko mal podľa prvých správ absentovať pol roka. Vyšetrenia však odhalili len ľahšie poranenia predného a zadného skríženého väzu a operácia nie je nutná. (mundodeportivo.com)

REAL SOCIEDAD: Minimálne ďalší rok pobudne v baskických farbách stredopoliar Xabi Prieto. Odchovancovi, narodenému v San Sebastiáne, pôvodný kontrakt končil už toto leto. (Marca)

SEVILLA: Tréner Jorge Sampaoli pobáda svoj tím, aby našiel „pôvodnú Sevillu“. Tá totiž v stredu vypadla z Ligy majstrov a v nedeľu v dôležitom zápase podľahla Atléticu Madrid. Na víťazstvo čaká už tri kolá. (Football-España.net)

CELTA VIGO: Švédsky útočník John Guidetti nedohral nedeľný zápas s Deportivom La Coruña, vystriedaný bol už v 12. minúte a teraz ho čakajú podrobné vyšetrenia. (futbol.as.com)

BETIS: Ponuku na predĺženie zmluvy očakáva 20-ročný záložník Dani Ceballos. V aktuálnej sezóne nazbieral 21 štartov, u Los Verdiblancos sa cíti sa dobre chce tam zotrvať veľmi dlho. (Marca)