Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.3.)

utorok, 21. marec 2017 09:58 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Oxlade-Chamberlain do United?

Daily Mirror tvrdí, že Manchester United sa po sezóne skúsi získať Alexa Oxlade-Chamberlaina z konkurenčného Arsenalu. „Ox“ sa stále s Gunners nedohodol na novom kontrakte, pričom špekulácie o jeho odchode inam silnejú. (Daily Mirror)

Wenger trénerom PSG?

Anglický bulvárny denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej sa francúzsky kouč Arsene Wenger môže v letnom prestupovom období ujať parížskeho PSG. Predstavitelia Parížu Saint-Germain vraj už začali zisťovať Wengerovu dostupnosť. (The Sun)

Lacazette do Anglicka?

Francúzsky útočník Alexandre Lacazette by mohol v nasledujúcej sezóne hrávať v Premier League. Eminentný záujem o jeho služby má londýnsky Arsenal. Daily Mirror píše, že Lacazette by mohol na Emirates Stadium nahradiť Alexisa Sancheza. (Daily Mirror)

Bakayoko chce hrať v Chelsea

Tiemoue Bakayoko z AS Monako, ktorý patrí medzi skupinu žiadaných hráčov Kniežat by vraj rád v lete prestúpil do londýnskej Chelsea. Denník The Sun tvrdí, že aj keď sa šikovného mladíka zaujíma Manchester United, Bakayoko by preferoval transfer na Stamford Bridge. (The Sun)

Z VOLEJA

Liverpool sa pokúsi získať Michaela Keana z Burnley. (Daily Mail)

Odchod trénera Diega Simeoneho z Atlética Madrid počas tohto leta je reálny. (CalcioMercato)

Celok americkej MLS Chicago by chcel získať Bastiana Schweinsteigera z Manchestru United. (goal.com)

Brankár Chelsea Thibaut Courtois nepochybuje o tom, že kouč Antonio Conte v lete neodíde. (goal.com)