Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.3.)

streda, 22. marec 2017 06:45 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Argentínsky útočník z farieb Juventusu, Paulo Dybala, vraj rokuje s Kataláncami o možnej spolupráci. Posila spred roka sa tak po konci sezóny môže sťahovať opäť. (Daily Mail)

BARCELONA: Okrem Dybalu má mužstvo vytipované aj ďalšie posily. Sergia Agüera by z Manchestru City mohol priviesť priateľský vzťah s Lionelom Messim a špekuluje sa aj o Pierre-Emerickovi Aubameyangovi a cieli všetkých väčších klubov – Kylianovi Mbappém. (Express)

REAL MADRID: Len osemnásť štartov doteraz zaznamenal stredopoliar Mateo Kovacic, ktorého lanári Tottenham. Madridský tím proti jeho predaju nič nemá, pokiaľ príde ponuka aspoň na 17,5 milióna libier. (Mirror)

REAL MADRID: Záujem „španielskych obrov“ o brankára Davida De Geu, ako britská tlač v inotaji písala o Reale, silnie na intenzite. Manchester United dostane ponuku 50 miliónov eur. (Express)

ATLÉTICO MADRID: Rozhodnutie o budúcnosti sa bude očakávať od Fernanda Torresa. Autor piatich tohtosezónnych ligových gólov v krátkom čase dostane ponúknutú novú zmluvu. (as.com)

VALENCIA: S ľahším tréningom začína po svalovom zranení Santi Mina. 21-ročný forward naposledy nastúpil pred jedenástimi dňami a pomaly plánuje svoj zápasový návrat. (Marca)

CELTA VIGO: Zranenie kolena, ktoré si John Guidetti odniesol z derby zápasu proti Deportivu La Coruña, si vynúti trojtýždňovú prestávku, teda do štvrťfinále Európskej ligy proti Genku. (futbol.as.com)