Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.3.)

štvrtok, 23. marec 2017 07:41 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Dvanásťgólový strelec Ligue 1 zaujal aj Biely balet. Ide, samozrejme, o Kyliana Mbappého z Monaka a španielske médiá momentálne považujú Real za top favorita na jeho zisk. (Express)

REAL MADRID & BARCELONA: Na Nou Campe naďalej plánujú zisk záložníka Isca, ktorý by v lete 2018 mohol ostať bez zmluvy. Sľúbený má mať aj 20-miliónový podpisový bonus, no Real zrejme spraví všetko preto, aby s ním predĺžil spoluprácu čo najskôr. (Daily Star)

BARCELONA: Krídelník anglického Evertonu, Gerard Deulofeu, by sa mohol vrátiť do Katalánska. Jeho materský klub zvažuje možnosť spätnej kúpy za 12 miliónov eur. (sport-english.com)

ATLÉTICO MADRID: Hoci 32-ročný brankár Miguel Ángel Moya odchytal za ostatné dve sezóny len deväť ligových zápasov, dohodol sa na novej zmluve. Upísal sa do leta 2018. (as.com)

ATLÉTICO MADRID: Rokovania o novej zmluve v AC Miláne hodlajú Mattiovi De Scigliovi narušiť Los Colchoneros. Talianskemu obrancovi čoskoro predostrú svoju ponuku zmluvy. (tuttomercatoweb.com)

ATLÉTICO MADRID: Pozornosť novinárov si získal útočník Chelsea Diego Costa, ktorý sa nechal počuť, že by sa nebránil letnému odchodu. Záujem pritom oňho je predovšetkým v Atléticu. (skysports.com)

MÁLAGA: Kamerunský brankár Carlos Kameni sa rozrozprával o rasizme na španielskych štadiónoch. Najhoršiu skúsenosť mal s fanúšikmi Zaragozy, kedy mu arbiter ponúkol prerušenie zápasu a spomína si aj na banány, ktoré po ňom hádzali priaznivci Atlética Madrid. „Nechápem, prečo je takýmto ľuďom naďalej umožnený vstup na štadióny.“ ukončil svoju spoveď. (Football-España.net)