Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.3.)

piatok, 24. marec 2017 11:53 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Dodatočne sa disciplinárna komisia vrátila k Gerardovi Piquému, ktorý musí zaplatiť pokutu tri tisíc eur za kritiku rozhodcu v januárovom pohárovom zápase s Bilbaom. (Mirror)

ATLÉTICO MADRID: Trénovanie s loptou je dobrým znamením pre návrat Augusta Fernándeza. Stredopoliar bol mimo hry pre zranenie kolenných väzov, ale v apríli by mohol opäť hrať. (mundodeportivo.com)

ATLÉTICO MADRID: Počas reprezentačných zápasov trénujú Los Colchoneros v oklieštenej zostave, dokonca bez trénera Diega Simeoneho. Na tri dni dostal osobné voľno a odletel domov. (Daily Mail)

VILLLARREAL: Jednozápasový trest bol vymeraný zadákovi Víctorovi Ruízovi. Dôvodom je červená karta, ktorú dostal už v úvode ostatného ligového zápasu proti Las Palmas. (Marca)

SEVILLA: Španielsku ligu si už vyskúšal, zamieril do Udinese a tam si opäť pýta pozornosť väčších klubov. Reč je o krídelníkovi Rodrigovi De Paulovi, Argentínčanovi, ktorý donedávna patril Valencii. (fichajes.net)

VALENCIA: Obranca Emanuel Mammana len nedávno prišiel do francúzskeho Lyonu a médiá opäť píšu o jeho prestupe. Odchovanca argentínskeho River Plate lanária Netopiere. (superdeporte.es)

VALENCIA: Budúci týždeň sa Los Che predstavia proti Deportivu La Coruña a nepomôže im stopér Eliaquim Mangala. Chýbať bude pre trest po červenej karte z predchádzajúceho kola. (superdeporte.es)

VALENCIA: V zime sa Marseille nepodarilo dotiahnuť príchod Aymena Abdennoura. Tuniský obranca však dostal priestor len v 11 zápasoch a v lete by predsa k Olympique zamieriť mohol. (talksport.com)